Udgivet - 2020

Tandremssæt: Indsats til nedbringelse af reklamationer har fungeret over forventning

Tech news

Når vi i dag - næsten 7 år efter lanceringen - ser på resultaterne af hvad der oprindeligt blev startet som et forsøg i Danmark, og sidenhen blev videreudviklet til vores smartrep.info koncept, er det svært ikke at være tilfreds. Og følelsen af tilfredshed bliver naturligvis ikke mindre, når man ved, at indsatsen også har gavnet både grossister, værksteder og bilejere. 
      

smartrep logo


I runde tal er reklamationsprocenten faldet til næsten en femtedel og gennemsnitligt ligget på 0,37% siden 2014. Særligt inden for tandremssæt er gevinsten ekstra stor. Tandremssystemet er nemlig en vital og sårbar del i forbrændingsmotoren og havarier er ofte en bekostelig affære. Det er derfor vigtigt at:

•    Anvende kvalitetsdele
•    Sørge for korrekt montering
•    Anvende specialværktøj, når det er påkrævet
•    Overholde serviceintervallerne

Tandremssæt

   

værktøjssæt

 

I relation til de tre første punkter er man hjulpet rigtig godt på vej ved at vælge tandremssæt fra Triscan. For det første er man er sikret kvalitetsdele fra verdens største producenter – Gates, INA, Litens, GMB m.fl. For det andet er man sikret tydelig mærkning af tandremssæt, som kræver særlig opmærksomhed ved montering - og at monteringsvejledninger, videoer, tips og tricks er lige ved hånden. Og for det tredje er man også sikret tydelig mærkning af tandremssæt, hvor korrekt montering kræver anvendelse af specialværktøj.