Udgivet - 2018

Vejen til det mest omfattende sensor program til eftermarkedet

Der er sket meget siden introduktionen af Triscans sensorprogram. Hvad der i 2015 startede som et nyt tiltag, har nu udviklet sig til at være Triscans næststørste produktgruppe. Men vi er langt fra færdige. I de følgende afsnit ser vi på sensorprogrammets udvikling såvel som markedets nuværende status med hensyn til dækning - og kaster desuden et blik ind i fremtiden.
 

Begyndelse og filosofi
Efter startskuddet i 2015 var ABS sensorer, slidindikatorer og lambdasonder de første medlemmer af vores sensor produktgruppe. Derefter blev der lagt særlig vægt på sensorer til motorstyring - denne kategori er idag dækket med i alt otte produktgrupper. Med den seneste udvidelse introducerede vi den næste kategori inden for sensor programmet. Du kan læse mere om dette samt om kommende udvidelser i slutningen af denne artikel. En stor del af Triscan-filosofien er at gøre det let for vores kunder at købe selv sjældne dele. Derfor er vi afhængige af løbende udvidelser inden for de enkelte sensortyper og en velovervejet udvidelse af vores det komplette sensorprogram.

Som altid står kvaliteten i udviklingen af vores sensor program i forgrunden. Triscan sensorer er ikke alene underlagt en 100% funktionstest under produktionen, men også stikprøvekontrol ved indlagring. I den forbindelse anvender vi vores interne Triscan Test Center, som også anvendes i vores reklamationsbehandling.
 


Vejen til det bredeste sensorprogram på det europæiske eftermarked
Det er vores mål altid at kunne tilbyde den bredeste dækning på det frie eftermarked. Sensorprogrammet er selvfølgelig ingen undtagelse. Med mere end ​4.500 ​sensorer kan Triscan i de fleste tilfælde som eneleverandør fuldstændig servicere sine kunder inden for kategorierne motorstyring og bremsesystem. Dermed slutter sensorgruppen sig til mange af vores andre produktgrupper, som f.eks. kabler, styretøjsdele og bremseslanger, hvor vi tilbyder Europas bredeste program.
 

Nedenfor ses et par eksempler på, hvordan Triscans programdækning er i forhold til de nærmeste konkurrenter:


Markedsdækning af luftmængdemålere i forhold til de nærmeste konkurrenter
 

 

Markedsdækning af krumtapsensorer i forhold til de nærmeste konkurrenterParkeringssensorer og fremtidsmuligheder
Siden introduktionen af Triscans sensorprogram er der sket meget. Vi er gået fra 0 til 100 på bare 3 år, og nu er det næste skridt taget. I oktober i år blev der introduceret en helt ny produktgruppe, nemlig parkeringssensorer. Med dette udvides Triscans sensorprogram, som indtil nu kun har omhandlet sensorer til motor- og bremsesystem, til også at omfatte karosseri. Introduktionen og udvidelsen af en ny produktgruppe er ikke et en-dags projekt, men derimod en proces. Med mere end 70 referencer og en dækning på omkring 70% er projektet parkeringssensorer kommet godt fra start. Men processen fortsætter, og du vil i den kommende tid se, at programmet kommer til at dække endnu bredere. Endvidere kan vi også løfte sløret for, at du inden længe vil kunne få manifold tryk- (MAP) og differentialtryksensorer til udstødningssystemet fra Triscan.