Stor interesse for Triscan bremseslanger

Vi oplever lige nu en stor og stigende interesse for Triscan bremseslanger, hvilket ikke er så sært. Med mere end 2.000 referencer har Triscans bremseslangeprogram den bedste dækning i Europa herunder Chevrolet, Hyundai, Kia, Mazda, Suzuki og Toyota. Ved at tilføje Trican bremseslanger til dit produktprogram kan du tilbyde dine kunder 97% dækning af den europæiske bilpark.

OEM specifikationer
Alle slanger er fremstillet i henhold til OEM specifikationer. Det betyder, at fittings, beslag, beskyttelse etc. er svarende til den originale bremseslange, hvilket giver den bedst mulige løsning med hensyn til sikkerhed og installation.

 

Et komplet produkt
Sammen med bremseslangen leverer Triscan også banjo bolte og skiver, i de tilfælde hvor det er en del af OES. Både med hensyn til sikkerhed og installation er dette naturligvis en anden fordel du får med Triscan bremseslanger.

 

Certifikater og standarder
Triscans bremseslanger er underlagt bilindustriens krav:

  • TS 16949
  • ISO 14001
  • DOT

 

Produktion og 100% kontrol
Fremstillingsprocessen, herunder fremstilling af slangen, fittings, beslag og overfladebehandling kontrolleres løbende. På denne måde sikres fuld kontrol af hvert enkelt trin i fremstillings-processen, der afsluttes med en tryktest af hver eneste bremseslange.

 

Slangen
Opfylder og overstiger SAE J1401, DOT, FMVSS 106 samt OEM specifikationer. Ved at gøre således er alle krav med hensyn til ydeevne, mærkning og samling opfyldt. Dette inkluderer en tryktest hvor slangen skal kunne modstå et tryk på mere end 80 bar/1160 PSI.

 

Uvildig og sammenlignende tests
Udover den løbende kvalitetssikring som udføres under fremstillingen, er Triscan bremseslanger også stikprøvemæssigt underlagt uvildige og sammenlignende tests udført af uafhængige testinstitutter såsom Teknologisk Institut.

 

Den nye generation
Flere af VAG gruppens nyere bilmodeller er udstyret med bremseslanger designet som en kombination af både slange og rør. Triscans bremseslangeprogram er naturligvis også omfattet af denne nye type bremseslange.

 

Programmet inden for bremsehydraulik omfatter også:

  • Calipre
  • Hjulcylindre
  • Hovedcylindre
  • Bremseregulatorer