BREMSESLANGER

 • check_box
  Markedets bredeste program
 • check_box
  OE-kvalitet
 • check_box
  Hver bremseslange bliver tryktestet
 • check_box
  Kvalitetssikringsstandard IATF 16949

Bedste dækning i Europa
Triscans tilbyder markedets bredest dækkende program af bremseslanger - herunder bremselanger til Chevrolet, Hyundai, Kia, Mazda, Suzuki og Toyota. Med Triscan som leverandør kan du tilbyde dine kunder 97% dækning af den europæiske bilpark.

OEM specifikationer
Alle slanger er fremstillet i henhold til OEM specifikationer. Det betyder, at alle fittings, beslag, beskyttelse etc. er 100% svarende til den originale bremseslange, hvilket giver den bedst mulige løsning med hensyn til sikkerhed og installation.

Et komplet produkt
Sammen med bremseslangen leverer Triscan også banjo bolte og skiver, i de tilfælde hvor det er en del af OES. Både med hensyn til sikkerhed og installation er dette naturligvis en anden fordel du får med Triscan bremseslanger.

Den nye generation
Flere af VAG gruppens nyere bilmodeller er udstyret med bremseslanger designet som en kombination af både slange og rør. Triscans bremseslangeprogram er naturligvis også omfattet af denne nye type bremseslange.

Certifikater og standarder
Triscans bremseslanger er underlagt bilindustriens krav:
• IATF 16949
• ISO 14001
• DOT

Slangen
Opfylder og overstiger SAE J1401, DOT, FMVSS 106 samt OEM specifikationer. Ved at gøre således er alle krav med hensyn til ydeevne, mærkning og samling opfyldt. Dette inkluderer en tryktest hvor slangen skal kunne modstå et tryk på mere end 80 bar/1160 PSI.

Produktion og 100% kontrol
Fremstillingsprocessen, herunder fremstilling af slangen, fittings, beslag og overfladebehandling udføres under samme tag. På denne måde sikres fuld kontrol af hvert enkelt trin i fremstillingsprocessen, der afsluttes med en tryktest af hver eneste bremseslange.