Udgivet - 2018

Nyt in-house testudstyr til EGR ventiler

Tech news

For at sikre og tilbyde et højt service- og kvalitetsniveau investerer vi løbende i in-house testudstyr. Vores nyeste udstyr er en EGR-ventil tester. Her beskriver vi, hvorledes den fungerer - og hvorfor in-house testudstyr har høj prioritet hos os.
 

Vores in-house testudstyr kommer os til gode under udvælgelse af producenter, udvikling af nye produkter, stikprøvekontrol og i reklamationsbehandling. "Under udviklingsprocessen er det en stor fordel for os, at vi selv kan teste de udviklede produkter. Testcenteret bruges f.eks. til at matche kvaliteten af vores produkter med originale produkter. Men ligeså vigtigt for os er det, at kunne give vores kunder hurtig og præcis feedback i forbindelse med reklamationsbehandling”, siger Asger Thybo Geertsen, Produktchef hos Triscan.
 

Udvælgelse af vores producenter og det nye EGR-ventil testudstyr
EGR-ventilen er en vigtig produktgruppe inden for vores stadigt voksende program af sensorer. Faktum er, at EGR-ventiler ofte er meget komplekse produkter, der udsættes for store belastninger. Processen med at vælge de rigtige producenter er derfor meget vigtig, og her er vores nye EGR-tester et nyttigt værktøj. 
 


Produktkoordinator Lars Berthelsen


"En del af vores kvalitetssikringsproces er den grundige udvælgelse af vores producenter. Vi aflægger enhver potentiel producent et besøg, for på egen hånd at se deres produktionsproces. Her har vi mulighed for at stille dybdegående spørgsmål til produktionsmetoder, materialevalg/-håndtering og kvalitetssikring. Ved sådanne besøg finder man hurtigt ud af, at kvaliteten hos de forskellige producenter kan variere meget. For at sikre en høj og ensartet kvalitetsstandard bliver også eksisterende producenter besøgt regelmæssigt. På trods af vores anstrengelser undgår vi ikke helt at modtage reklamationer. Er det tilfældet, kan vi ofte og meget hurtigt undersøge delen ved hjælp af vores testudstyr og i en meget detaljeret testrapport dokumentere, om delen fungerer korrekt eller er defekt", siger Lars Berthelsen, Produktkoordinator hos Triscan
 

Hvordan virker en EGR-tester egentlig?
For at kunne fastslå, om en EGR-ventils åbne-/lukkefunktion fungerer korrekt, testes spændingen (V) i den elektriske ventilstyring. OEM-producenten angiver en øvre og nedre spændingstolerance for hver EGR-ventil. Ved hjælp af vores nye testmaskine kan vi se, om ventilstyringen ligger inden for spændingstolerancen, og om den anvendte spænding og ventilens åbningsgrad følger OEM-producentens specifikation. 
 


 

VIDSTE DU AT:

  • Vi leverer eftermarkedets bredeste udvalg af sensorer
  • Alle vores sensorer er 100% funktionstestet
  • Pakninger i de fleste tilfælde er en del af EGR-ventilen. Hvor dette ikke er tilfældet, kan de bestilles som løs del