Udgivet - 2023

NYHED: Program i Triscan bremsekalibre uden pant

Til den ældre og højfrekvente del af vognparken introducerer vi nu, på opfordring fra mange af vores kunder, et program på over 300 referencer i Triscan bremsekalibre uden pant. Kalibrene er alle fremstillet i OE-kvalitet, og skal give grossister og værksteder mulighed for at tilbyde et alternativ til de dyrere premium brands, når det er efterspurgt.

Efter samme model som vores Triscan støddæmperprogram introducerer vi nu et program af bremsekalibre. Ligesom vi for støddæmperes vedkommende forsat tilbyder Monroe støddæmpere, fortsætter vi også for bremsekalibres vedkommende med at tilbyde Budweg bremsekalibre.

Triscan 817529202 brake caliper

 

 

 

 

 

 

 

 

Triscan 817529202 (VAG)

Bremsekalibre er en sikkerhedskomponent og har bl.a. stor indvirkning på et køretøjs bremselængde. Det er derfor også meget vigtigt, at bremsekalibre fungerer, som de skal. Udskiftningen af bremskalibre kan - især for ejere af ældre biler - blive en ret bekostelig affære, hvis værkstedet vælger at tilbyde bremsekalibre fra premium brands.

Triscan 817529203 brake caliper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Triscan 817529203 (VAG)

Med vores nye program af Triscan bremsekalibre - som er målrettet de populære modeller i den ældre del af vognparken - får værkstederne mulighed for at tilbyde et alternativ til de dyre premium brands. Og dette vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores produktion af bremsekalibre er nemlig underlagt automobilindustriens strenge kvalitetsstandard IATF 16949 - og er alle funktionstestet som led i slutkontrollen, inden de forlader fabrikken. Vi har selv investeret i to komplette testlinjer i forbindelse med udvælgelsen af de rette producenter, hvoraf det ene på sigt vil blive flyttet til vores inhouse testcenter i Danmark. I vores video kan du se testudstyret og få indblik i vores testmetoder og krav.