Udgivet - 2022

Nye medarbejdere ansat i salgssupport

Corporate news

Henriette Schultz ansat som Salgskoordinator for tyske kunder
Henriette, der kommer fra en lignende stilling hos JP Group A/S, men også møbelindustrien, er pr. 1. maj ansat i en nyoprettet stilling som Salgskoordinator hos Triscan. De primære arbejdsopgaver bliver support af sælgere – herunder tilbud, analyser, prissætning osv. 
39-årige Henriette, der oprindeligt er fra Viborg, afsluttede i 2005 sin bachelor som erhvervssproglig korrespondent i tysk og fransk på Aarhus Universitet. Uddannelsen bød bl.a. på et ophold i Saarbrücken. Kort tid efter startede Henriettes erhvervsmæssige karriere som kundecentermedarbejder i den danske møbelindustri med fokus på kunder i tysktalende lande – herunder 7 år hos Actona Company A/S i Holstebro.  

I 2015 skiftede Henriette til autobranchen – nærmere betegnet JP Group A/S i Viborg – hvor hun ligeledes var ansat som kundecentermedarbejder med primært fokus på kunder i tysktalende lande. Vi er derfor rigtig glade for - på vores tysktalende kunders og ikke mindst vores egne vegne - at kunne byde Henriette velkommen til Team Triscan.

I sin fritid er det bl.a. venner, fodbold og fitness der vægtes højt - og selvom branchen er auto, er cyklen Henriettes foretrukne transportmiddel.

 

Alexander Wilstrup ansat som Salgs- og priscontroller
Tysk opvoksede Alexander, der kommer fra en lignende stilling hos JP Group A/S, er pr. 1. maj ansat i en nyoprettet stilling som Salgs- og priscontroller hos Triscan. De primære arbejdsopgaver kommer til at ligge inden for kunde- og produktprogramanalyser, arbejdsprocesoptimering og -automatisering.

28-årige Alexander, der som 7-årig flyttede til Danmark med sin danske mor, stiftede allerede i barndommen bekendtskab med autobranchen. Stedfaderen drev en autohandel med tilhørende værksted, som havde specialiseret sig i franske biler. Med en merkantil studentereksamen og et etårigt ophold i en investeringsbank i München, sprang Alexander ud som selvstændig inden for handel og reparation af biler. Efter to år som selvstændig blev Alexander tilbudt en toårig elevplads som handelselevassistent hos JP Group A/S. Efter endt læretid blev Alexander salgsansvarlig for JP Groups program af dele til klassiske biler på det Syd- og Østeuropæiske marked. 

Foruden friluftsliv er Alexanders fritid også præget af brancherelaterede interesser. De seneste fire år har Alexander været indehaver af en Citroën 2CV - og tidligere har også motorcykelmærker som Honda, Suzuki og Ural haft plads i Alexanders garage.    

Vi forventer, at Alexanders brancheerfaring, kompetencer og interesse for mekanik hurtigt kommer såvel os som vores kunder til gode.