Udgivet - 2022

Udvidelse i markedets bredeste program af elektriske gasfjedre

Tech news

Et stadigt stigende antal bilmodeller leveres enten som standard eller som option med automatisk oplukkelig bagklap. Efter vores introduktion af elektriske gasfjedre tilbage i 2019 har vi af flere omgange udvidet programmet. Nu har vi mere end fordoblet antallet af referencer, og har med 73 referencer markedets største program klar til levering. 

Af nedenstående oversigt fremgår hvilke model-serier der i dag er dækket ind under vores program af elektriske gasfjedre. 

Mærke  Model-serie
AUDI Q3, Q5
BMW 3, 5, X1, X2, X3, X4, X5, X6
FORD Grand C-Max, Mondeo Estate/Wagon
HONDA CR-V
HYUNDAI iX35, Tucson
LAND ROVER Discovery Sport, Range Rover
MERCEDES-BENZ GL, GLA, GLE, GLS, ML
PORSCHE Cayenne, Macan, Panamera
SEAT Alhambra, Tarraco
SKODA Octavia, Superb
TOYOTA RAV 4
VOLVO V90, XC40, XC60, XC90
VW Passat, Sharan, Tiguan, Touareg

 

Teknikken i en elektrisk gasfjeder
Selvom man i daglig tale anvender betegnelsen gasfjeder - og den elektriske udgave af udseende også ofte minder om en gasfjeder, er teknikken en helt anden. Gasfjederens cylinder er ikke fyldt med gas, men derimod en almindelig mekanisk fjeder og en spindel, som drives af en elmotor.  

 


In-house testfaciliteter
Vores in-house testfaciliteter er blevet udvidet med en holdbarhedstester, hvor vi med forskellig belastning kan afvikle cykliske tests over flere dage. Foruden denne mulighed har vi også vores træk- og tryktester og vores salttågekammer til korrosionstest.