Fortsat fremgang og udvikling i Europas største styretøjsprogram

2017 var på mange måder et fantastisk år for Triscan. Dels sluttede året med tildelingen af prisen som Årets leverandør ved Auto Awards, men det lykkedes også at holde tempoet i forhold til udvidelse af styretøjsprogrammet. Programmet er fortsat det mest omfattende i Europa, varegruppen har tegnet sig for en markant fremgang og udvidelsen med dele til både el- og hybridbiler er kommet godt fra start. 

”Vi har udvidet styretøjsprogrammet med mere end 600 nye referencer i 2017”, fortæller Produktchef Asger Thybo Geertsen og fortsætter: ”Det samlede program indeholder nu 7.384 referencer og med en dækning på hele 98,18% af den europæiske bilpark, kan vi stadig bryste os af titlen som Europamestre i styretøjsdele”.
 

Produktchef Asger Thybo Geertsen
 

Markant fremgang i salget og udvikling af styretøjsdele
Inden for salget af traditionelle styretøjsdele, herunder bærearme, bærekugler, stabilisatorer og styrekugler, har 2017 kunnet tegne sig for en fremgang på over 20%. Fremgangen i salget af styretøjsdele som Triscan på eget initiativ har igangsat udvikling og produktion af, har været endnu større – nemlig mere end 25%. ”Det er selvfølgelig meget tilfredsstillende at se, at vi rammer rigtigt mht. at igangsætte udvikling og produktion af dele, som hidtil ikke har været tilgængelige på det professionelle frie eftermarked”, fortæller Salg- og marketingdirektør Steen Ray Pedersen.


Styretøjsdele til el- og hybridbiler
De første dele til el- og hybridbiler ligger allerede på hylderne hos Triscan og mange nye vil komme til i 2018. ”Vi er allerede godt i gang med at udvide vores program af styretøjsdele til også at omfatte el- og hybridbiler. Vi har f.eks. allerede dele til Nissan Leaf og Renault Zoe på lager, mens dele til bl.a. Tesla er på vej”, fortæller Asger Thybo Geertsen og forsætter: ”Vi er blandt andet i gang med at udvikle bærearme, krængningsstabilisatorer, styrekugler, bøsninger til karosseri og hjullejer til Tesla”. 
 

Udviklingen inden for tandstænger, ratstammer og servopumper
Flere teknologiske nyskabelser, herunder elektrisk mekaniske tandstænger, elektriske ratstammer og elektriske servopumper er kommet til over tid og anvendes i et støt stigende antal bilmodeller. Disse typer tandstænger og servopumper er også en del af Triscans styretøjsprogram. 
 

Et program med mange fordele for både grossisten og værkstedet
Der er mange fordele forbundet ved at vælge Triscans program inden for styretøjsdele. ”Med Triscan som leverandør, kan man stort set klare alle forespørgsler. Hertil kommer, at man er sikret dele i en høj og ensartet OE-kvalitet”, fortæller Salg- og marketingdirektør Steen Ray Pedersen og tilføjer: ”I både vores eget katalog og bestillingssystem TriWeb som i TecDoc/TecCom er det nemt at finde alle relevante informationer på produkterne og ikke mindst bestille dem”.