Der er tryk på Triscans gasfjedre…i mere end én forstand

Vi udvider løbende vores program inden for gasfjedre – og nu har vi givet den lidt ekstra ”gas”. Triscans i forvejen brede program er nu oppe på at indeholde mere end 1.465 referencer i OE-kvalitet. Med programudvidelsen kan vi tilbyde en næsten 100% dækning af den europæiske vognpark, hvis vi undlader at inkludere eksotiske sportsvogne i dækningsanalysen. Ligemeget hvilken gasfjeder du end står og mangler, kan du være så godt som sikker på, at Triscan har den.  

Én af de nyeste gasfjedre i programmet er til Opel Insignia Kombi (varenr. 871024236)

En gasfjeder taber sit tryk over tid - og i de kolde vintermåneder falder trykket yderligere pga. den lave temperatur. Det er derfor oftest om vinteren, at en bilejer bliver opmærksom på, at der er noget galt og at en udskiftning kan være nødvendig.

Gasfjedre er stort set vedligeholdelsesfrie, men…
Det er altid en god idé at holde gasfjederens dele fri for rust eller smuds. Dette gælder særligt gasfjederens stempelstang, som i modsat fald kan føre til beskadigelse af pakningen på gasfjederen – og derved bliver utæt og mister sin funktion. Undgå desuden at bøje eller belaste gasfjederen sideværts. 

Husk altid at udskifte gasfjedrene parvist

VIDSTE DU…

…at Triscan selv producerer gasfjedre?
…at Triscan også har et bredt program af universelle gasfjedre?
Med de mere end 254 gasfjedre og 41 fittings får du et utal af kombinationsmuligheder. Specifikke behov kræver specielle løsninger – og dem finder du også hos Triscan.
…at Triscan også producerer kundespecifikke gasfjedre?