Udgivet - 2020

NYHED: Triscan støddæmper-program

Tech news

Til den ældre men højfrekvente del af vognparken, introducerer vi nu et prisbilligt alternativ i OE-kvalitet. Støddæmperprogrammet på mere end 90 referencer består udelukkende af gasdæmpere.

Støddæmpere er en sikkerhedskomponent og har bl.a. stor indvirkning på et køretøjs bremselængde. Det er derfor også meget vigtigt, at støddæmperne fungerer som de skal. Udskiftningen af støddæmpere kan især for ejere af ældre biler blive en ret bekostelig affære, hvis værkstedet vælger at tilbyde støddæmpere fra premium brands. Desværre betyder det alt for ofte, at bilejere i sidste ende fravælger at få arbejdet udført.
 
Triscan støddæmper Skoda Fabia
Triscan støddæmperprogram er bl.a. til biler som Skoda Fabia Combi II

Med vores nye program af Triscan støddæmpere, som er målrettet de populære modeller i den ældre del af vognparken, får værkstederne mulighed for at tilbyde et alternativ til de dyre premium brands. Og dette vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores produktion af støddæmpere er nemlig underlagt automobilindustriens strenge kvalitetsstandard IATF 16949 og er alle gasdæmpere.

Vidste du, at vi også for nyligt har introduceret et program af bælge og kompressorer til køretøjer med luftaffjedring?