Udgivet - 2023

Nyansættelser til styrkelse af salgs- og produktafdelingen

Corp news

Hele tre nye medarbejdere er blevet ansat i fjerde kvartal 2023. Med nyansættelserne ønsker vi at forstærke og geare Triscan til fortsat vækst i 2024.

Bo Schønfeld – Sales Manager

Bo Schønfeld - Triscan a/s
CEO Michael Juul Hansen, der siden sommeren 2022 har haft det overordnede salgsansvar, har nu videregivet dette til Bo Schønfeld - og dermed fået frigivet tid til at fokusere virksomhedsstrategiske arbejdsopgaver. Bo, der ikke tidligere har arbejdet i autoreservedelsbranchen, er 47 år og har i 25 år beskæftiget sig med salg – heraf 19 år med internationalt salg BtB. Foruden en uddannelse i international handel fra Niels Brocks Handelsskole i København, har Bo en diplomuddannelse i virksomhedsledelse og en MBA i ledelse og psykologi – begge fra Business Institute i Aalborg.

Frederik Kanz – Sales support

Frederik Kanz - Triscan a/s
For at kunne understøtte vores sælgere i ind- og udland endnu bedre, er Frederik Kanz ansat som salgssupporter. Frederik er 26 år og har en kandidat i International Business fra Aarhus Universitet. Han har i forskellige sammenhænge allerede arbejdet med salgssupport ved siden af og som en del af studiet. Foruden dansk og engelsk er Frederik også god til tysk, da han i forbindelse med studiet har taget et semester på universitetet i Köln - og i øvrigt har arbejdet et år hos Continental (Contitech) i Hannover.

Bjørn Grøn Laursen – Katalogassistent

Bjørn Grøn Laursen - Triscan a/s
Til styrkelse af produktafdelingen har vi ansat Bjørn Grøn Laursen som katalogassistent. Bjørn er 34 år og gik efter sin studentereksamen i gang med at studere på Ingeniørhøjskolen – et uddannelsesforløb han imidlertid afbrød. Siden har Bjørn arbejdet som ufaglært lagermedarbejder og i trykkeribranchen, indtil han på Aarhus Tech - med elevplads hos Triscan - tog en uddannelse som lager- og logistikoperatør. Efter endt uddannelse blev Bjørn tilbudt en fastansættelse og er nu håndplukket fra egne rækker til oplæring i produktafdelingen.