Udgivet - 2023

Nekrolog: Triscan har mistet en kapacitet af de store

Corp news

Vores kære kollega gennem 38 år, Troels Madsen, er ikke mere. Efter at have fået stillet en uhelbredelig kræftdiagnose for 8 år siden, har Troels med sin utrættelige kampgejst, positive indstilling og lægernes hjælp, indtil fredag den 14. juli, formået at undgå det uundgåelige.

Troels efterlader et stort og uudsletteligt aftryk hos Triscan, men også blandt alle de mennesker i vores branche, som han i ind- og udland har været i kontakt med gennem sit virke. Troels var af den gamle støbning: altid hjælpsom, uden sidestykke og har en stor aktie i Triscan’s succes. Han har været med til at sætte sit præg og retning på mange af produktgrupperne - og uden ham var programmet af styretøjsdele aldrig blevet så stor en produktgruppe, som den er i dag

TRM test

Troels var ikke kun fagligt dygtig, men også en helt igennem fantastisk kollega, der i den grad har bidraget til fællesskabet - og den bedste arbejdskollega, som man kunne ønske sig. Troels havde humor, hvilket kom til udtryk helt indtil det sidste. Som loyal fodboldfan havde Troels opfordret til at troppe op til bisættelsen i Brøndby IF-tøj. Og efter bisættelsen måtte der kun serveres lyst brød – for som Troels altid sagde: ”Ik’ det grove pis!” Men Troels var også god til at dele, give og være taknemmelig. Til bisættelsen ønskede Troels sig nemlig ikke blomster, men derimod en donation til Kræftens Bekæmpelse.

”Der er desværre ikke mere at gøre, så jeg har tjekket min sidste styretøjsdel, jeg kan kun vente på at tiden rinder ud, hvornår det bliver ved vi heldigvis ikke.

Jeg har haft / fået 8 gode år, så jeg vil ikke klage. Alle har oplevet enten at miste eller kender nogen, som kæmper mod kræft eller andre livstruende sygdomme, det kan både være fysisk eller psykisk.

Jeg ønsker dem alle held og lykke i kampen.

Jeg ønsker alle en god sommer.”

Citat: Troels Madsen

Troels blev 63 år og efterlader sig sin kone, en datter og en søn.

Æret være hans minde