INDUSTRIEL KUNDE

VI BETJENER OGSÅ INDUSTRIELLE KUNDER MED LEVERANCER AF GASFJEDRE OG SPÆNDEBÅND

Virksomheder i den industrielle sektor kan med fordel benytte sig af vores produktprogrammer inden for GASFJEDRE og SPÆNDEBÅND, som fåes til en lang række formål. 

Kontakt os for yderligere information på auto@triscan.dk

GASFJEDRE

Triscan kan levere en bred vifte af gasfjedre med variabel længde, diameter og gastryk - se vores katalog over universalgasfjedre her. Endvidere kan gasfjedrene specialproduceres efter kundens egne specifikationer og mål - se beregningsmodel her.

Gasfjedre anvendes i dag til utallige formål, f.eks. i hospitalssenge, skibokse, lastrumsklapper i busser, kopimaskiner, på traktorer, i lastvognssæder, kontorstole, terminalborde, i landbrugsmaskiner m.v.

SPÆNDEBÅND

Størstedelen af de spændebånd, Triscan a/s sælger herhjemme og på en halv snes europæiske eksportmarkeder, produceres af Tridon USA, der er verdens største producent af spændebånd.

Tridon USA er bl.a. leverandør til bilindustrien, flyfabrikker, offshore-sektoren, rumfartsindustrien (NASA) og andre krævende industrikunder.Knapt så højt til vejrs som i rummet er Tridons spændebånd også i brug i rigtigt mange at de opstillede vindmøller som leverer strøm til mange virksomheder og husstande rundt omkring i verden.Tridon spændebånd er også monteret i den dansk designede hybridbil ”Fisker Karma” fra Fisker Automotive.

Triscan fører et meget bredt sortiment inden for spændebånd i alle bredder og længder og med vidt forskellige lukkemekanismer. Fx LAS-spændebåndet med "quick-release" lukkeanordning, der med en bånddiameter på op til 500 millimeter bl.a. bruges til montering af store filterposer på udsugningsanlæg og andre steder, hvor spændebåndet hurtigt skal kunne af- og påmonteres.

Triscans sortiment omfatter desuden alt inden for rustfri og syrefaste spændebånd, der bl.a. afsættes til producenter af maskiner til fødevareindustrien og den kemiske industri.

Se det komplette program her.

Triscans produkter har også opnået NATO's godkendelse, hvorfor forsvaret i flere lande er på kundelisten. Industrikunderne aftager typisk spændebånd i store volumen, som leveres i bulkforpakninger på 500 eller 1.000 stk.