Udgivet - 2022

Deltagelse på Automechanika i Frankfurt blev en succes for Triscan

Corporate news

For første gang siden 2002 viste Triscan flaget på Automechanika i Frankfurt – og denne gang sammen med Budweg Calipers. Der var stor aktivitet på standen, hvor der mellem planlagte kundemøder også var tid til at tage sig af kunder, der uanmeldt kiggede forbi, nye kundeemner og branchens journalister. 
 
Med den fantastisk gode oplevelse i bagagen er der derfor heller ingen tvivl om, at Triscan igen vil være at finde på næste Automechanika i Frankfurt om to år. ”Det har været en super god oplevelse for os - og jeg vil gerne takke alle der lagde vejen forbi vores stand. Vi har fået mange forespørgsler med hjem fra både vores eksisterende kunder, men også potentielt nye kunder”, fortæller Michael Juul Hansen, CEO hos Triscan. ”Vi oplevede også stor interesse for vores program af rudereparationsværktøjer, som vi markedsfører under brandet Triscan Windscreen Pro Tools - og vi benyttede vores deltagelse på messen til at introducere et starterkit til stenslagsreparation og vores helt nye resin-pipetter. Med starterkittet kan ethvert værksted - uden den store investering - komme i gang med at tilbyde sine kunder stenslagsreparationsservice. Og med pipetterne har håndtering af resin aldrig været nemmere”.  

 
k4200g

Reparationssæt K4200G - se Triscan Windscreen Pro Tools brochure her...


På Triscans stand var der endvidere fokus på Triscans reservedelsprogram til EV-køretøjer, der snart runder 5.000 referencer. Og flere var forbi for at få en demonstration af TRISYS  – Triscans værksteds- og kundestyringssystem – som interesserede grossister kan tilbyde deres værkstedskunder i eget brand. 


Forside_EV_DK

Se EV-brochuren her...


”Konceptet med at udstille sammen med vores mangeårige samarbejdspartner Budweg Calipers var en god beslutning. Vi er derfor også begge enige om, at vi om to år forsøger os igen med samme koncept”, slutter Michael Juul Hansen.