Triscan introducerer Duraboot drivaksel- og tandstangsmanchetter

Triscan udvider det eksisterende kvalitetsprogram inden for manchetter til nu også at omfatte Duraboot drivaksel- og tandstangsmanchetter. Med de nye typer manchetter fra Duraboot kan vi tilbyde vores kunder et tredje alternativ indenfor manchetter til drivaksler og tandstænger.

 

Manchetterne leveres med alle nødvendige enkeltdele

 

 

En ”universal”-drivakselmanchet uden brug for tilskæring


Triscans Duraboot drivakselmanchetter adskiller sig fra traditionelle universalmanchetter ved ikke at skulle tilpasses. Med et udvalg på kun 8 forskellige manchetter er det muligt at opnå en næsten 100% dækning af den europæiske vognpark.

Montering sker hurtigt og uproblematisk ved hjælp af monteringskegle (Triscan ref. 8541100) eller AIR-TOOL (Triscan ref. 8541103)

 

Endvidere er det en tidsbesparende fordel, at det ikke er nødvendigt at afmontere drivakselledet forud for montering af manchetten – påsætning af manchetten sker hurtigt og effektivt ved hjælp af monteringskeglen (ref. 8541 100) eller AIR-TOOL værktøjet (ref. 8541 103).

AIR-TOOL værktøj - ref. 8541 103

 

Monteringskegle - ref. 8541 100

 

Information om hvilken af de 8 referencer der passer til en specifik bil kan findes i bemærkningsfeltet i Triweb, Tecdoc og andre kataloger som anvender Triscan data.

 

Manchetterne leveres med alle nødvendige enkeltdele

 

En ”universal”-tandstangsmanchet til brug uden tilskæring

Triscans Duraboot tandstangsmanchetter er anvendelige til et stort antal af køretøjer, og med kun 9 forskellige manchetter dækkes næsten 100% af den europæiske vognpark.

Manchetten monteres hurtigt og effektivt uden tilskæring ved at anvende den medfølgende monteringskegle. Mere enkelt kan det næsten ikke gøres.

 

:

Tandstangsmanchetten monteres hurtigt og let – uden tilskæring

 

Praktisk alternativ til den traditionelle universal-drivakselmanchet

Ved anvendelse af Quick-fit manchetten – som er en opskåret/delt, manchet til limning – er det ikke nødvendigt at afmontere drivakselled forud for montering af manchetten.

Quick-fit manchetsættet indeholder – foruden manchet – også spændebånd, skalpel, lim, handske samt udførlig monteringsvejledning.

 

Quick-fit manchetsæt (Triscan ref. 854022) indeholder manchet, spændebånd, skalpel, lim, handsker samt monteringsvejledning

Yderligere information om Triscans program af manchetter og tilbehør findes i vores nye manchet-brochure, som du kan hente som PDF her.