Tandremssæt under lup!

Tandremssystemet er en vital og sårbar del i forbrændingsmotoren og et havari er derfor oftest en bekostelig affære. Netop derfor er det vigtigt at anvende de bedste komponenter, sikre korrekt udskiftning og ikke mindst overholde serviceintervallerne.


Kun det bedste er godt nok
Derfor finder du kun remme fra verdens største producent - Gates - i Triscan tandremssæt. Sammenlagt leverer Gates mere end 75% af alle remme til førstegangsmontering (OEM) og eftermarkedet (OES) på verdensplan. Gates tandremskomponenter er bla. førstegangsmonteret på Alfa Romeo, Audi, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Toyota, Volkswagen, Volvo og mange andre.

 


Triscan ref. 8647 28032 - alle dele er originalmonteret på bla. Citroën C5, Ford Mondeo og Peugeot 407


Den samme remopbygning hver gang!
I modsætning til andre producenter er du med en Gates OES-rem sikret den samme kvalitet og opbygning som ved en OEM-rem. Alle tandremme har en polyesterforstærket yderside, som beskytter remmen mod slid fra remstrammeren og omløberhjul. Derudover er tandremmene fremstillet af høj-kvalitets HNBR gummi, som modstår forurening og varmepåvirkning, hvilket øger levetiden.


Remstrammere og omløberhjul er ingen undtagelse
Derfor er der heller ikke slækket på kvalitetskravene til disse dele af Triscans tandremssæt. Også her er der udelukkende anvendt dele fra de bedste og mest betydende spillere på markedet – eksempelvis Gates, INA, Litens, GMB m.fl. – så du er sikret en meget høj og ensartet kvalitet.


En komplet leverance – nu også med vandpumpe
I Triscans tandremssæt finder du også alle nødvendige bolte, o-ringe og andre nødvendige løsdele, som er nødvendige for at foretage en udskiftning af tandremsdrevet. Endvidere har du også mulighed for at vælge mellem et bredt program af Triscan tandremssæt med vandpumpe, der er rettet mod bilmodeller hvor udskiftningen af vandpumpen med fordel foretages i sammenhæng med udskiftningen af tandremssystemet.


Monteringsvejledninger til de særligt vanskelige motortyper
Til særligt vanskelige motortyper, finder du udførlig og rigt illustreret monteringsvejledning vedlagt i Triscans gule kasser. På den måde sikres en korrekt montering.