Tandremssæt med vandpumpe fra Triscan

Tandremssystemet er en vigtig spiller i forbrændingsmotoren og et havari er oftest en fatal og bekostelig affære. Det er derfor vigtigt, at overholde bilproducentens angivelser for intervallet for udskiftning af tandremmen, hvis man vil undgå et motorhavari. Bilproducenterne anbefaler, at vandpumpen udskiftes samtidigt med tandremmen, dels fordi at vandpumpen efter al sandsynlighed må påregnes udskiftet indenfor intervallet af to tandremsskift og dels fordi omkostningen for vandpumpeskiftet udgør en meget lille del af den totale omkostning ved et tandremsskift.

Triscans sæt med tandrem og vandpumpe er sammensat af OE-komponenter fra førende leverandører af dele til bil-industrien, og vi har sammensat et bredt program som er klar til øjeblikkelig levering på det tyske marked.

Til de særligt vanskelige motortyper, er der vedlagt en udførlig og rigt illustreret monteringsvejledning. Måske er det derfor, at vi formentlig har branchens laveste reklamationsprocent.

100% kontrol af pumpernes tæthed
Triscan vandpumper er udelukkende fremstillet hos producenter, der opfylder TS16949 standarden. Derudover udføres der 100% kontrol af pumpens tæthed inden den forlader fabrikken, hvilket er din garanti for en pumpe af højeste kvalitet.

 

Triscan tandremme fra verdens førende leverandører
Triscans tandremme er produceret af Gates, som er verdens førende producent af dele til tandremssystemet, og flere remme er originalmonteret på biler i den tyske vognpark. Remmene er af høj kvalitet, og har bla. en polyester-forstærket yderside, som beskytter remmen mod slid fra remstrammeren og omløberhjul.

Alle Triscans tandremssæt kan bestilles via Triweb eller ved henvendelse til vores kundecenter.