Udgivet - 2018

Smartrep.info afhjælper problem vedr. montering af hjullejer

Tech news

Det er efterhånden ved at være 1 ½ år siden, at vi løftede sløret for vores dengang helt nye koncept smartrep.info. Formålet med smartrep.info er at gøre mekanikerne opmærksomme på særlige forhold, som gør sig gældende under montering, og som sikrer problemfri drift. Vi taler altså ikke om almindeligheder, men udelukkende forhold som vi ud af vores reklamationsbehandling kan se, ofte bliver overset. 

 

En af de seneste smartrep.info er vedrørende hjullejer generation 2.1. til VAG, Ford, Mazda og Volvo. Her har vi oplevet rigtig mange eksempler på reklamationer grundet fejlmontage, fordi specialværktøj ikke har været anvendt. For at sikre korrekt af- og særligt påmontering af disse hjullejer, kræves der anvendelse af specialværktøj - dette er helt afgørende, for at undgå at beskadige lejet under montage. 

 


Hjulleje version 2.1 til VAG, Ford, Mazda og Volvo

 


Beskadiget hjulleje, hvor der ikke  har været anvendt påkrævet specialværktøj

 

Ved at scanne QR-koden på hjullejets emballage og dernæst indtaste varenummeret på delen får du adgang til nyttig information omkring hvilke specialværktøjer der skal anvendes, hvordan de enkelte værktøjer skal anvendes - og hvilke ting du skal være særligt opmærksom på.

 

PRØV SELV: Gå ind på smartrep.info og tast 8530 67105. Her finder du også link til monteringsvideo, hvor fremgangsmåden vises trin for trin: https://youtu.be/z698uAT2VS4. 

 


Produktkoordinator Lars Berthelsen med hjulleje specialværktøjssæt

 

Og har det så virket efter hensigten?  Vores erfaring har med al tydelighed vist, at yder man en ekstra indsats for at skabe opmærksomhed omkring evt. problematikker ved montering af et produkt… ja, så har det faktisk en direkte målbar effekt, som kan aflæses på reklamationsstatistikken.

 

Hvor mange produkter er mærket med smartrep.info label?
Formålet med smartrep.info konceptet er ikke at få lavet så mange smartrep.info som overhovedet muligt. Målet er at få synliggjort og fremhævet de produkter, hvor der skal ydes en ekstra indsats for at monteringen forløber fejlfri – og vi derved undgår reklamationer. Siden lanceringen af konceptet er mere end 200 produkter inden for følgende produktgrupper mærket med den særlige smartrep.info label:

 

 • Hjullejer, hjullejesæt, hjulnav
 • Micro-v remme og kit
 • Tandremme og kit med/uden vandpumpe
 • Omløberhjul, remstrammere
 • Håndbremsekabler
 • Bremsecalipre
 • Tændspoler
 • EGR ventiler
 • Termostater
 • Vandpumper
 • Tandstænger
 • ABS sensorer

 

HUSK! Du kan downloade en gratis app til scanning af QR-koder til din smartphone, tablet eller PC – og så er du i gang

 

God service og fuldendte reparationer giver glade og tilfredse værkstedskunder
Hjælp til selvhjælp kunne man også fristes til at kalde det – for jo tidligere i processen man ”fanger” et problem, jo ”billigere” slipper bilejeren, værkstedet, grossisten og Triscan, det være sig både tidsmæssigt, bekymringsmæssigt og ikke mindst økonomisk. Med andre ord: vi gør det nemt, at gøre det rigtigt – første gang.