Ny sensorbrochure giver overblik over Triscans omfattende program

Med den nye 24-siders sensorbrochure i hånden får du nemt og hurtigt et overblik over Triscans omfattende sensorprogram. Brochuren indeholder bl.a. nyttig viden om sensorernes funktion, systemopbygning, montage og fejlkilder.

Siden introduktionen af de første 3 sensorgrupper for lidt mere end 2 år siden, er der kommet yderligere 8 til. Programmet er således i dag er oppe på 11 varegrupper og vi kan godt love at flere kommer til. Da vi oplever at interessen for - og ikke mindst salget af sensorer - bare stiger og stiger, synes vi, at det er på sin plads, at vi samler vores nuværende program i en brochure, som nemt og hurtigt giver et overblik over dets bredde.

Brochuren er opdelt i to dele - den første del indeholder information om produktprogrammerne – henholdsvis sensorer til bremsesystem og sensorer til motorstyringen. Den anden del indeholder teknisk information om de forskellige sensortyper:
 

 • Sensorer til bremsesystemet
  ABS-sensorer, slidindikatorer
   
 • Sensorer til motorstyringen
  EGR-ventiler, lambdasonder, luftmængdemålere, gasspjældsstudse, kølevands-temperatur-sensorer, termokontakter, knastaksel-positions-sensorer, krumtap-positions-sensorer, tænding
   
 • Teknisk information
  Vigtig teknisk information om de forskellige sensortyper – illustreret og beskrevet i detaljer

Den nye brochure findes på 4 sprog: dansk, tysk, engelsk og svensk. Du kan downloade den danske udgave her... eller rekvirere den hos din Triscan konsulent eller ved henvendelse til Triscans kunderservice på 8743 3333.