Ny informationsportal holder dig opdateret med nyheder fra Monroe og Walker

Tekniske informationer, produktkataloger, monteringsvejledninger og videoer samlet på ét sted - lyder det som et drømmescenarie? Ikke desto mindre er det hvad Tenneco – Monroe og Walkers moderselskab - nu tilbyder i deres nye webbaserede ”B-connected” platform. Her får du adgang til en omfattende mængde af relevante produktinformationer (monteringstips, tekniske bulletiner, video tutorials og kataloger) fra både Monroe og Walker pakket ind i et brugervenligt og intuitivt interface.

Tekniske informationer fra Tenneco – nu også på dansk
Den nye ”B-connected” platform fra Tenneco tilgåes via www.training.tenneco.com, hvor du får valget mellem en lang række af informationer:

 

Alle ovenstående informationer findes tilsvarende for Tennecos anden produktserie, Walker.

Tennecos TADIS-system – teknisk område for specialister
Tennecos TADIS-system, som er en integreret del af ”B-connected” løsningen, giver dig nem adgang til de nyeste informationer. Indholdet i TADIS er omfattende og indeholder bl.a. avancerede, interaktive e-learning-moduler, mere end 125 tekniske videoer, diagnostik og monteringstips, vejledning i brugen af ​diagnostiske værktøjer og udstyr, kataloger samt dybdegående information om Tennecos Monroe og Walker produktserier.

TADIS er et gratis værktøj for alle, både mekanikeren, grossisten og andre der har interesse i teknisk bil know-how, og er tilgængeligt på flere sprog, herunder dansk.

Screendump fra Tennecos TADIS-system – et teknisk område for specialister

Ny app giver mulighed for informationssøgning – overalt og når du vil!
Tenneco har tilføjet yderligere et lag til deres webbaserede platform ved at udvikle en app til smartphone, hvor du opnår adgang til den samme mængde af informationer og værktøjer, som findes i den webbaserede ”B-connected”-løsning. Med den nye app kan du tilgå alle informationer – døgnet rundt og lige meget hvor du befinder dig. App’en kan hentes i både Google Play og i App Store ved at søge ”B-connected Monroe” i søgefeltet.