Gearkassereparation er ikke udelukkende et job for specialister

I de fleste tilfælde vil et autoværksted vælge at bruge en specialist til reparation og renovering af gearkasser. Alternativt vil en defekt gearkasse udskiftes med en ny eller brugt. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Med Luk GearBox får værksteder nu selv muligheden for at udføre og tjene pengene på gearkassereparation.  
 
Enhver gearkasse – uanset fabrikat – vil over tid afsløre et unikt slidmønster. Derfor er hvert LuK GearBOX reparationssæt udviklet til en bestemt transmissionstype. Med det rigtige LuK GearBOX reparationssæt kan autoværksteder selv reparere beskadigede gearkasser.
 
 
 
LuK GearBOX reparationssættene indeholder alle nødvendige dele til professionel reparation – og alle dele er udført i førsteklasses OE kvalitet. Ud over alle sliddele – som pakninger, o-ringe, akseltætninger og hovedlejer – indeholder Luk GearBOX reparationssættene de dele, der oftest er skyld i de mest almindeligt forekomne gearkassefejl og derfor bør udskiftes hver gang en gearkasse repareres.
 
 
Fordele: 
  • Værkstedets mulighed for selv at udføre og tjene penge på gearkassereparation 
  • LuK GearBOX konceptet er erfaringsbaseret på systematisk registrering af typiske fejl for hver enkelt transmissionstype
  • Gearkassespecifikke reparationssæt 
  • Alle dele til udførelse af en professionel reparation er samlet i et reparationssæt
  • Alle dele er udført i OE kvalitet

 
VIDSTE DU:
Triscans program af transmissionsdele omfatter også LuK's program inden for koblinger og svinghjul.