Afhjælpning af problemer i dieselpartikelfilter-systemet

Blinkende advarselslamper er ikke et ualmindeligt syn hos ejere af køretøjer med dieselmotorer med partikelfilter, der kører mange korte ture. Ofte får et stoppet partikelfilter skylden, selvom fejlen i virkeligheden kan ligge ved mange andre komponenter.

Med Walkers online troubleshooter til dieselpartikelfiltre kan værkstedet hurtigt identificere om en udskiftning af filtret er tvingende nødvendig eller om filtret i stedet kan nøjes med en rensning (se troubleshooter nedenfor). Troubleshooteren er en del af en 12-siders PDF-fil, hvor du bl.a. også kan finde gode råd til afhjælpning af fejl på dieselpartikelfiltre med additiv og andre diagnosetips, der kan afhjælpe problemer med dieselpartikelfilter-systemet. Du kan hente PDF-filen her.

 

 

Troubleshooteren ligger som en del af Tennecos online TADIS-system – et teknisk område for specialister – som giver dig adgang til avancerede, interaktive e-learning-moduler, tekniske videoer, diagnostik og monteringstips, vejledning i brugen af diagnostiske værktøjer og udstyr, kataloger samt dybdegående information om Tennecos Monroe og Walker produktserier.

Udover troubleshooteren finder du bl.a. også procedure til udskiftning af additivassisteret dieselpartikelfiltre (fx. Peugeot 307SW, oversigt over specialværktøjer til emissionskontrolsystemer og et helt afsnit med tekniske artikler vedrørende emissionskontrolsystemet.

TADIS er et gratis værktøj for alle, både mekanikeren, grossisten og andre der har interesse i teknisk bil know-how, og er tilgængeligt på flere sprog, herunder dansk.