Udgivet - 2023

Nu kan alle komme i gang med professionel stenslagsreparation for ganske få penge

Tech news

Vores program af professionelt udstyr til stenslagsreparation er blevet udvidet med et starter-kit til en utrolig skarp pris. Sættet er tiltænkt værksteder, der ikke har erfaring med stenslagsreparation, ønsker at holde initialinvesteringen nede og savner svar på følgende spørgsmål: Er stenslagsreparation et lukrativt forretningsområde? Er det svært at reparere stenslag?

Sættet, der bærer varenummeret K4200G, er et knap så avanceret sæt som storebrødrene K4200C, K4200D, K4200E og K4200M - og adskiller sig særligt ved den medfølgende reparationsbro. Ved starter-kittet medfølger vores såkaldte 2-i-1 reparationsbro i stedet for den mere avancerede 3-i-1 udgave.

2-i-1 broen har ikke nogen varme-/kølefunktion til brug for fjernelse af vand/fugt i stenslaget. Her er man i stedet henvist til at bruge andre fremgangsmåder, i de tilfælde hvor det er påkrævet. Derudover bruger 2-i-1 broens LED lys 60 i stedet for 30 sekunder på at hærde den for stenslagsreparationen nødvendige resin og pit filler.

Derimod anvendes den samme banebrydende teknologi til stenslagsreparation som ved de store sæt, der sætter helt nye standarder ift. enkelthed, hastighed og succesrate.

Se videoen med sættet og hvorledes det anvendes her.


Læs og se også mere om endnu en banebrydende nyhed inden for stenslagsreparation her: Med resin pipetter kan man helt undgå brugen af sprøjte og nål ved stenslagsreparation