Udgivet - 2022

Kan rudereparation være et lukrativt forretningsområde for autoværksteder? 

Tech news

Ved anvendelse af markedets hurtigste, bedste og mest brugervenlige løsninger er svaret: JA! Vores program, der omfatter patenteret teknologi, sætter nemlig nye standarder inden for reparation af autoglas.

Autoværksteder har således ikke kun mulighed for at tilbyde kunderne god service, men også mulighed for at sikre sig en ekstra og lukrativ indtægtskilde. Vores program af værktøj, tilbehør og forbrugsmaterialer til professionel reparation af autoglas er udviklet og testet i samarbejde med førende specialister i autoglasbranchen. Produktprogrammet tilbydes også i private label brand til grossister i autobranchen, der foruden grundig oplæring (træningsakademi) også får markedsføringsmateriale - herunder videoer stillet til rådighed.

Stenslagsreparation
Der findes adskillige systemer til stenslagsreparation på markedet, men ingen andre performer lige så godt på de fire nok væsentligste parametre:

•    Hastighed – stenslagsreparation på blot 5 minutter
•    Enkelthed – alle kan efter en kort introduktion udføre arbejdet
•    Reparationskvalitet – pænere reparationer med længere levetid
•    Mobilitet – kræver ingen adgang til strøm, trykluft eller lignende

Inden for stenslagsreparation sætter vi helt nye standarder for hastighed, enkelthed og reparationskvalitet. Stenslagsreparationer kan i forhold til andre reparationssystemer – ved anvendelse af vores 3-i-1-reparationsbro og med et minimum af oplæring – udføres på blot 5 minutter og med en succesrate på 95-98% - og netop derfor er løsningen også velegnet for autoværksteder. Reparationsprocessen, der hverken kræver adgang til strøm eller vakuumudstyr, er mobil og kan derfor også udføres hos kunden. Afhængigt af behov findes reparationssættene i fire forskellige udgaver. Indholdet og de nødvendige forbrugsmaterialer kan bestilles separat.

Se demonstrationsvideo af stenslagsreparation her

rep

Du kan også – med lidt oplæring og det rette udstyr fra Triscan – udføre stenslagsreparationer på blot 5 minutter
 

Rudeudskiftning
Med egenudviklede værktøjer sætter vi også nye standarder for hastighed, enkelthed og reparationskvalitet inden for rudeudskiftning. Ved anvendelse af vores udskæringssæt, kan udskæringsarbejdet - med et minimum af oplæring - ikke kun udføres langt hurtigere, men også af blot én person og med alle typer skæretråd. Afhængigt af behov findes reparationssættene i to forskellige udgaver. Indholdet og de nødvendige forbrugsmaterialer kan bestilles separat.

Se demonstrationsvideo af rudeudskiftning her 

cutout
Ved anvendelse af vores udskæringssæt, kan udskæringsarbejdet - med et minimum af oplæring - ikke kun udføres langt hurtigere, men også af blot én person og med alle typer skæretråd