Опубликовано - 2020

Ny hjemmeside

Corporate news

Når du fra den 1. maj besøger vores hjemmeside - www.triscan.dk - vil du opdage at den ikke ligner sig selv - den er nemlig helt ny. Vi har med de inputs og erfaringer vi har samlet sammen over de seneste 6 år, bestræbt os på at gøre det enklere, nemmere og hurtigere for besøgende at finde relevant information. Og med en gennemsnitlig årlig vækst i antallet af besøgende på ca. 30% til næsten 600.000 i 2019 giver det også god mening.

Målrettet information
Hjemmesidens indhold er hovedsageligt rettet mod autoreservedelsgrossister og værksteder. Men også kunder fra industrien og bilejere kan finde relevant indhold på hjemmesiden.

Mangfoldig tilgang til nyheder
Et udvalg af vores nyheder, som årligt læses af mere end 80.000 besøgende, vises på rigtigt mange steder og det er nu muligt filtrere nyhederne i Corporate news (firmanyt) og Tech news (teknisk nyt).

Du kan naturligvis også stadig:

  • Tilmelde sig vores elektroniske nyhedsbrev TRISCAN NEWS
  • Downloade og læse det seneste eller tidligere udgaver af TRISCAN NEWS magasin i PDF-format
  • Downloade og se de seneste udsendelser af NYE VARENUMRE
  • Følge os og vores nyheds-updates på LinkedIn (dansk og engelsk)
  • Følge os og vores nyheds-updates på Facebook (dansk, tysk og svensk).

PC, tablet eller smartphone?
Siden introduktionen af vores nuværende hjemmeside i 2014, er antallet af besøgende som tilgår siden fra mobile enheder mere end 10-doblet. Vi har derfor gjort ekstra meget ud af at gøre siden smartphone- og tablet-venlig. 

Ny hjemmesideteknologi til moderne browsere
Vores nye hjemmeside bygger på den nyeste teknologi og fungerer optimalt i moderne og sikkerhedsmæssigt forsvarlige Internet browsere (Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox m.fl.). Forældede og ikke supporterede browsere som Internet Explorer understøttes ikke.

Vi håber, at du får glæde af vores nye hjemmeside og bærer over med os, hvis den i starten er behæftet med småfejl. Vi hører gerne fra dig hvis du finder uhensigtsmæssigheder, fejl eller har forbedringsforslag.