Publié - 2023

Med resin-pipetter kan man helt undgå brugen af sprøjte og nål ved stenslagsreparation

Tech news

Alle der har prøvet kræfter med stenslagsreparation kender til de mange udfordringer med at anvende sprøjte og nål til dosering af resin. Som de eneste på markedet kan vi nu tilbyde vores helt nye løsning, som kommer disse problematikker til livs.   

Med vores resin-pipetter løses alle udfordringer forbundet med:

  • Korrekt dosering
  • Rengøring af nål
  • Rengøring af sprøjte
  • Kassering af nål og sprøjte ved for sen rengøring

Ved brugen af nål og sprøjte sker der ofte en overdosering efter devisen: Hellere for meget end for lidt. Det er unødvendigt, koster penge og medfører ekstra rengøring.

Med resin-pipetter er man sikret korrekt dosering hver gang - og man undgår at skulle rengøre nål og sprøjte efter brug.

Alt for ofte sker det også, at rengøringen af nål og sprøjte glemmes eller udskydes til sidst. Resinen hærdes, når den udsættes for UV-lys. Dvs. at hærdningsprocessen igangsættes så snart resinen udsættes for dagslys. På dage med højt UV-index har man således ikke særlig lang tid til at få renset nål og sprøjte. Når man det ikke rettidigt, er det for sent og nål samt sprøjte må kasseres.

Resin-pipetterne leveres som et praktisk 10 stk. rack, hvor pipetterne ”brækkes” af enkeltvis, tømmes i den anvendte reparationsbros injektor og smides herefter ud. Helt enkelt og simpelt!

Se video med stenslagsreparation - hvor resin-pipette anvendes her

 

Se vores program i systemer, værktøjer og forbrugsmaterialer til stenslagsreparation her...