Triscan vinder prisen som Årets leverandør ved Auto Awards 2017

Cirkusbygningen i København dannede den 28. november rammen for dette års Auto Awards prisuddeling, og glæden var naturligvis stor, da Triscan blev kåret som Årets leverandør.

”Vi er meget stolte, beærede og ydmyg over at vinde i kategorien ”Årets leverandør” og modtage den flotte pris”, udtaler CEO, Michael Juul Hansen på vegne af Triscans ledergruppe, som alle var til stede ved begivenheden. ”Vi modtager prisen på alle vores kollegers vegne, som i det daglige bidrager til at vi kan gøre os fortjent til denne pris. Sidst, men ikke mindst, skal der også lyde en stor tak til vores kunder, der til stadighed hjælper os med input til kontinuerligt at udvikle vores koncept og forretning positivt”, slutter Michael Juul Hansen.

Auto Awards blev stiftet i 2015, hvor de prestigefyldte statuetter for første gang blev uddelt. Auto Awards prisuddelingen har til formål at hædre de aktører i den danske autobranche, der på signifikant vis gør en forskel, sætter en høj standard, udfordrer og tjener til inspiration i branchen.

I kategorien "Årets leverandør" vurderes de nominerede bl.a. på kvalitet, innovation, økonomi, service, levering, support, tilgængelighed, produktsortiment, kreativitet og samarbejde. Med andre ord, en leverandør, som bidrager til værdiskabelse i alle led ud mod forbrugerne og en leverandør, som inden for sit felt, ofte opnår status som ”den foretrukne”.