Udbytte

Med Triscan som leverandør har distributører og grossister i hele Europa opnået betydelige økonomiske forbedringer, gennem øget salg, nedbringelse af lagerværdi og reducerede omkostninger til product managment. Det lyder næsten for godt, men opskriften er simpel!

 

 

Hurtige og komplette leverancer kombineret med fremragende dækning i et imponerende antal produktkategorier medfører en stærkt forbedret leveringsevne for Triscan's kunder. Med Triscan som leverandør oplever kunderne stigende salg, efterhånden som det bliver muligt at lagerføre et endnu bredere program med en mindre investering.

Triscan har udviklet en særlig ekspertise inden for de produktgrupper, som udgør en lille del af kundernes omsætning, men som kræver forholdsvis mange ressourcer til product management og indkøb (f.eks termostater, gasfjedre, bremse og kobling kabler, bremseslanger etc.). På grund af Triscans attraktive produktsortiment har flere kunder valgt at outsource disse produktgrupper til Triscan og i stedet valgt at fokusere på virksomhedens kerneprodukter.

Triscan har også specialiseret sig i komplekse varegrupper som f.eks. styretøjsdele og bremsedele. Kunderne kan også her købe et komplette sortiment fra Triscan i stedet for at skulle købe produkter fra en bred vifte af leverandører for at opnå et konkurrencedygtigt produktsortiment.

beregning af dit udbytte

 

Mange faktorer påvirker virksomheders evne til at skabe indtjening – som f.eks. renteniveau, lagerværdi, dækningsgrad, programmæssige dækning af bilparken, leveringsgrad, leveringstid, indkøbsfrekvens, ressourceforbrug, indkøbspris mv. Bag SOLO (SOrtiments og LeveringsOptimering) gemmer sig en kompleks beregningsmodel, der inddrager ovenstående parametre, og baseret på oplysninger fra din virksomhed, kan beregne den indtjeningsmæssige effekt ved at udskifte én eller flere leverandører med Triscan. SOLO-beregningsværktøjet har været anvendt i næsten 2 år og udbyttet for Triscans kunder har i al beskedenhed været imponerende.