COVID-19 TILTAG

For at afbøde de konsekvenser det måtte få for Triscan, har vi valgt at iværksætte flere tiltag, herunder at hjemsende et antal kolleger

Læs mere

Hvem er du?

Autobranchen under forandring: Fremtidsscenariet for reservedelsgrossister

I artikelrækken under temaet ”Autobranchen under forandring” er vi nået frem til den næstsidste artikel. Her giver vi vores bud på, hvorledes fremtiden for reservedelsgrossister kommer til at se ud på det automotive eftermarked.

Læs mere

Investeringer til gavn for miljøet og pengepungen

Spiralfjedre: Opsigtsvækkende resultater ved spiralfjedertest

Tesla: Triscan først på det frie eftermarked med drivakselled og manchetsæt

Vi har løbende informeret om hvilke dele vi lagerfører til Tesla - og nu er der kommet endnu flere til. Som de første på det frie eftermarked kan vi nu også tilbyde drivakselled og manchetsæt. Med de seneste nyheder er vi oppe på mere end 40 dele med hovedvægt på S- og X-modellerne. 

Læs mere

Ny inspiration til arbejdet med aktivering af ledige

Autobranchen under forandring: fremtidsscenariet for bilproducenter og bilforhandlere

Markedsudvikling: Halvårsstatus ved Triscan CEO Michael Juul Hansen

Vi er mere end halvvejs inde i 2019 og branchebladene nærmest flyder over med nyheder om ændrede markedsvilkår og ny teknologi, der allerede nu, men især på sigt, varsler store ændringer for branchens aktører. Men denne udvikling åbner også op for nye muligheder for Triscan. Vi oplever f.eks. stigende interesse for vores stærke kompetencer i de komplekse-/nicheorienterede varegrupper, hvor alle grossister store som små, kan opnå store fordele i et konceptsamarbejde med os.

Læs mere

Autobranchen er under hastig forandring - følger du med?

Kan indtjeningen i dit firma forbedres - og med hvor meget?

Yderligere 84 dele til el-, hybrid- og brint-biler

Så er der igen nyt med hensyn til dele til biler med alternativ drivlinje. Hos Triscan kan du nu også få dele inden for undervogn og motorstyring til modeller fra Chevrolet, Citroën, Hyundai, Kia, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Toyota og VW.

Læs mere

Netværksmøde om Brexit med EU-Parlamentsmedlem Morten Løkkegaard (V)

Forstærkede styretøjsdele eller ej?

Flere af det frie eftermarkeds styretøjsleverandører har efterhånden fået opbygget et program af forstærkede styretøjsdele. Alternativerne udvikles, når det viser sig at levetiden for det originale design ikke lever op til hvad man burde forvente. Det lyder jo meget smart, men er det nu også det - og hvordan forholder vi os hos Triscan til emnet?

Læs mere

3D print af reservedele! Hvad gør Triscan?

Medierne er fulde af historier om 3D prints anvendelsesmuligheder i forskellige brancher og hos Triscan følger vi med. Men vi står ikke blot på sidelinjen og kigger på – vi gør mere end det. I denne artikel får du et indblik i vores tanker og tiltag i den retning samt teknologierne bag 3D print.

Læs mere

Nyt testcenter taget i brug

Sådan sikrer vi høj leveringsevne

Triscan hjælper grossister med at udvikle værkstedssystemer! Hvorfor nu det?

Kampen om markedsandele på det automotive eftermarked tager til. Der kæmpes fortsat på pris, kvalitet og leveringshastighed, men også på smarte digitale løsninger – herunder værkstedssystemer. I samarbejde med flere grossister og et internationalt netværk af erfarne branchefolk med praktisk erfaring i udvikling af systemer til værkstedsdrift, har vi udviklet platformen til et værkstedssystem, som internt har fået navnet TriSys. Med dette tiltag ønsker vi sammen med grossisterne og deres værkstedskunder at sikre markedsandele til det frie eftermarked, som på flere områder er under stadigt større pres.

Læs mere

40% udvidelse af centrallagerets kapacitet

Skærpede kvalitetskrav fra bilproducenterne – Triscan følger med

Udvikling og investering i Triscans gasfjederproduktion

I mere end 6 år har Triscan været medejer af en gasfjederfabrik i Letland. Både omsætningen og antallet af medarbejdere har været støt stigende gennem årene og implementering af ny produktionsteknologi samt udvikling af en ny type gasfjeder gør, at vi ser lyst på fremtiden. Læs mere om de nye tiltag her.

Læs mere

MED STØRSTE FORNØJELSE…

Når man starter i et nyt job i en ny virksomhed, har man altid en masse forventninger og forestillinger om kommende kollegaer, kunder og kulturen i virksomheden, som man nu skal til at være en del af. Det havde jeg også, inden jeg den 1. maj satte mig i direktørstolen hos Triscan. Det var med stor glæde, men også med ydmyghed, at jeg gik til opgaven med at skulle ”fylde nogle meget store sko ud efter John Iversen”, som om nogen har stået bag Triscans flotte udvikling gennem mange år. Hvilke udfordringer vi står overfor og hvilken retning vi kommer til at gå vil jeg her give mit bud på.

Læs mere   

Skatteminister på lynvisit hos Triscan

SMARTREP.INFO – VI GØR DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGT

I kamp for fri dataadgang og fri konkurrence

Connected cars og extended vehicle service er nøglebegreber i den seneste teknologiske udvikling i bilindustrien. Teknologien, der fører til øget digitalisering, baserer sig på opsamling af data i realtid og det er ikke længere usædvanligt, at en moderne bil genererer 5 GB data i timen.

Læs mere

Triscan passer på miljøet gennem medejerskab af PartsLife

PartsLife GmbH hjælper virksomheder i Tyskland til at arbejde mere miljøvenligt og mere sikkert. Siden 2012 har Triscan og PartsLife arbejdet sammen i et partnerskab.

Læs mere

NYT CENTRALLAGER I TYSKLAND

MÅLET ER BRANCHENS BEDSTE DATAKVALITET!

Alle bremsedele fra kun én leverandør

Med de seneste par års udvidelser i programmet af dele til bremsesystemet er Triscan nærmest blevet en onestop shop inden for området. Med en dækning af vognparken på op mod 97% kan værkstederne få de nødvendige reservedele til selv de mere sjældne biler. 

Læs mere

Triscan nyheder - hvor du vil og når du vil

Som leverandør af reservedele til værksteder, er det nødvendigt hele tiden at holde sig opdateret og kunne videreformidle information om forretningsmuligheder og den nyeste produktviden. Men på hvilket tidspunkt af døgnet og på hvilken ugedag har du tid til at læse nyheder? Foretrækker du selv at opsøge nyheder eller at få dem tilsendt? Vil du helst modtage nyheder i elektronisk eller trykt format - eller som en kombination af begge dele?

Læs mere

Vinteren sætter sine spor på vognparken – er du forberedt?

Som grossist er det vigtigt at være forberedt på vinterens salg af de gængse vinterprodukter. Men lige så vigtig er det at være opdateret på de varegrupper, der omfatter de sliddele, som vinteren er ekstra hård ved – eksempelvis:

Læs mere

TRISCAN UDVIDER SIT OMFATTENDE SENSORPROGRAM

I Triscans forsøg på at gøre sourcing af et kompliceret produktområde nemt for grossist- og distributørleddet, har Triscan udvidet det i forvejen omfattende sensorprogram med vandtemperatursensorer, knastakselpositionssensorer, krumtappositionssensorer og gasspjældsstudse.

Læs mere